Skip to the content
Verhuur van zeiljachten - Best Blue Voyage - Jacht Derin Deniz

Zeil mee en beleef jouw ultieme droomvakantie!

Is een mooi traditionele Turkse gület. Het zeilschip is 21 x 6 meter lang en heeft 5 ruime hutten geschikt voor 10 gasten. Elke hut heeft een 2-persoonsbedden, een kledingkast. Elke hut heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Alle hutten en badkamers hebben ramen. Op het achterdek bevindt zich een eettafel en lounge-banken waar je heerlijk tot rust kunt komen of een boek kunt lezen. Het zonnedek is voorzien van matrassen en een ruime bank, het is mogelijk om aan dek te slapen en te genieten van de sterrenhemel.

Jacht Tos

Type: Kecht
Aantal kajuiten: 5
Aantal passagiers: 10
Air Conditioner: ja
Bouwjaar: 2013
Lengte: 21 m
Breedte: 6 m
Motor: 380 HP FORD
Navigatie: VHF, GPS
Brandstoftank: 1000 lt
Watertank: 5000 lt
Entertainment: Music System, TV, Game
Andere:Visuitrusting, snorkeluitrusting, kayak

 

Foto's in volledig scherm

Wij kunnen helaas enkel maar de prijzen van onze jacht Esinti afficheren. De prijzen van de andere jachten zijn op aanvraag via ons contactformulier.

Begint het al te kriebelen?

Vraag tijdig je reservatie aan

Wat wilt u beleven? Hoe ziet uw droomreis eruit? Laat het ons weten en dan stellen wij een op maat gemaakte cruise samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze vloot

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken de families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega’s. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar. De vloot van Best Blue Voyage bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 10, 12, 14, 16 of 18 personen. Ook voor kleine en grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden. Gun jezelf een heerlijke all-inclusieve zeilvakantie!

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esinti zeiljacht

Jacht Esinti

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2006, volledig vernieuwd in 2020. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 16 gasten. 

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Demir

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2014. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 7 zeer ruime hutten geschikt voor 14 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esila zeiljacht

Jacht Esila

Je verblijft aan prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2019. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Deniz zeiljacht

Jacht Deniz

Je verblijft aan boord van een zeer mooi, comfortabel en luxueus schip van 2017. Het zeilschip is 31 x 8,20 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Nevra zeiljacht

Jacht Nevra

Je verblijft aan prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2018. Het zeilschip is 42 x 9 meter lang en heeft 10 ruime hutten geschikt voor 20 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Luxe Nostrum zeiljacht

Jacht luxe Nostrum

Je verblijft aan prachtig, comfortabel en luxueuze jacht. Het zeilschip is 43 x 8.40 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Derin Deniz zeiljacht

Jacht Life

Je verblijft aan boord op een mooi schip van 2016. Het zeilschip is 15 x 4.30 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Tos zeiljacht

Jacht Tos

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2013. Het zeilschip is 21 x 6 meter lang en heeft 5 ruime hutten geschikt voor 10 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Celik Es zeiljacht

Jacht Celik Es

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2006. Het zeilschip is 30 x 7,8 meter lang en heeft 8 hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Taner

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2015. Het zeilschip is 34 x 8 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Caferoglu zeiljacht

Jacht Caferoglu

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2007. Het zeilschip is 39 x 8 meter lang en heeft 11 ruime hutten geschikt voor 22 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Su zeiljacht

Jacht Su

Su is een luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht van 2009. Het zeilschip is 25 x 7 meter lang en heeft ruim 7 hutten geschikt voor 12 gasten.

Onze prijzen zijn voor het charteren van heel de jacht en zijn inclusief

 • 7 overnachtingen in één- of tweepersoonscabine
 • 7x uitgebreid ontbijt
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en diner
 • Dagelijks Tea Time met thee/koffie en koekjes/cake
 • Retourtransfer in Turkije vanuit de luchthaven Dalaman
 • De havengelden, brandstof en toeristentaks  
 • Handdoeken, bedlinnen en eindschoonmaak 
 • Crew bestaande uit kapitein, kok en minimum twee kelners 
 • Wifi

Exclusief

 • Dranken
  • van de bar aan  boord volgens prijslijst klik hier voor de barprijzen
  •  of all inclusieve 200 euro p.p.p.w. wijn, bier en alcoholische dranken uit de streek (150 euro), soft drinks (50 euro)
 • Fooien min. 5 euro p.p.p.d.  
 • Vliegtickets 
 • Persoonlijke uitgaven
 • Excursies 

Wij zorgen ook voor de vliegtickets en het e-visum!