Skip to the content

Laat ons kennismaken of vraag een offerte

Kriebelt het om mee te zeilen op één van onze boten en wil je graag een offerte?

Of heb je nog vragen en vind je het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen onderaan de pagina? Stel dan je vraag via onderstaand formulier en we sturen jouw zo spoedig mogelijk een antwoord.

 

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Familienaam' is verplicht
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Het veld 'Telefoon' is verplicht


Selecteer hieronder de gewenste excursies. Alle details hierover vind je op onze pagina over de excursies.

Sema en Osman

Sinds zijn geboorte is Osman verbonden met de zee. Zijn vader, nonkel, opa ... hadden allemaal een boot. Hij begon reeds van zijn 15 jaar op zeilboten te werken tijdens de schoolvakanties. Nadat hij zijn Kapiteinsdiploma haalde, begon hij op verschillende jachten en zeilboten te werken om ervaring op te doen. In 2011 kocht hij zijn eerste boot en begon werken binnen het familiebedrijf Best Blue Voyage. Hij kent het Middellandse zeegebied op zij duimpje en heeft enorm veel zeilervaring. Osman heeft Griekse roots en spreekt Turks en Engels.

Sema pendelt de laatste vier jaar heen en weer tussen Turkije en België om alle zeilreizen tot in de puntjes te regelen. Sema werkt in het onderwijs, heeft geschiedenis, psychologie en filosofie gestudeerd. Ze is ook voorzitster van een milieuwerkgroep en vindt duurzaamheid, gezond eten, en rust heel belangrijk. Ze is steeds op zoek naar plaatsen waar het mooi en rustig is en ze één kan worden met de natuur. De stilte, in verbondenheid met de natuur maakt haar gelukkig. Sema spreekt Nederlands en Turks.

Wat je misschien graag nog wil weten

Veel gestelde vragen

Volgende zaken zijn inbegrepen in onze cruises

 • 7 overnachtingen in één- of tweepersoonscabine
 • 7 x uitgebreid ontbijt
 • Retourtransfer luchthaven – vertrekhaven in Turkije
 • De havengelden
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en diner
 • Dagelijks Tea Time met thee/koffie en koekjes/cake
 • Handdoeken

Niet inbegrepen:

 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Uitstappen
 • Fooien en niet-vermelde diensten

Uiteraard! Geef je wensen door en we bieden vegetarische alternatieven aan. 

Tuurlijk. Mits het betalen van een klein bedrag heb je toegang tot de wifi.

Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een Belgisch paspoort of nationale identiteitskaart. Deze moeten minstens nog 6 maanden geldig zijn bij binnenkomst in Turkije.

Ook zal je een visum nodig hebben. Het zogenaamde E-visum moet je voor vertrek aanschaffen.
Geen zorgen: indien gewenst regelen wij dit voor jou.

Ja, op voorhand kun je via internet of mail excursies reserveren. De excursies worden uitgevoerd door lokale gidsen en één bemanningslid van het schip, hierdoor is de reisleiding meestal Engels en/of Turks sprekend.

Zodat je optimaal kunt genieten tijdens de reis plaatsen we uitgaven zoals drankjes en excursies op je rekening. Aan het einde van de cruisevakantie krijg je de rekening zodat je het kunt controleren. Nadien regelen we op eenvoudige wijze de betaling cash in euro’s.

Het geven van fooien is een heel normaal gebruik tijdens een cruise. De fooien zijn niet inbegrepen in de reissom. Een gemiddelde fooi is 5 euro per persoon, per dag. De laatste dag betaal je de fooi bij betalen van je uitgaven ook.

Na de reisovereenkomst dien je een aanbetaling te doen van 35% van de totale reissom plus de eventuele geboekte vluchten, Turkse visum en afgesloten verzekeringen. Indien je binnen 8 weken voor vertrek boekt, dien je de gehele reissom op het moment van boeken volledig te voldoen.

De meeste schepen zijn zo stabiel en de zee is zo kalm dat je vaak niet eens in de gaten hebt dat je aan het varen bent.

Kom ons bezoeken

We zijn te vinden op volgende vakantiebeurzen. Kom gerust eens langs op onze stand en kom alles te weten over onze fantastische cruises.

Reismarkt Brugge

Reismarkt Brugge

zondag 15 maart 2020 van 10 tot 18 uur

Bizznizz Boxx Roeselare

Bizznizz Boxx Roeselare

Van 18 tot 20 maart 2020 

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Van 17 tot 18 oktober 2020 - elke dag open van 9u30 tot 17u

Vakantiesalon Antwerpen

Vakantiesalon Antwerpen

Van 19 tot 22 november 2020 - elke dag open van 10u tot 18u