Skip to the content

Sema en Osman nemen de fakkel over van hun ouders en staan nu aan het roer van hun familiebedrijf.

Sinds zijn geboorte is Osman verbonden met de zee. Zijn vader, nonkel, opa ... hadden allemaal een boot. Hij begon reeds van zijn 15 jaar op zeilboten te werken tijdens de schoolvakanties. Nadat hij zijn kapiteinsdiploma haalde, begon hij op verschillende jachten en zeilboten te werken om ervaring op te doen. In 2011 kocht hij zijn eerste boot en begon te werken binnen het familiebedrijf Best Blue Voyage. Hij kent het Middellandse zeegebied op zijn duimpje en heeft enorm veel zeilervaring. Osman heeft Griekse roots en spreekt Turks en Engels.

Sema pendelt de laatste vier jaar heen en weer tussen Turkije en België om alle zeilreizen tot in de puntjes te regelen. Sema werkt in het onderwijs, heeft geschiedenis, psychologie en filosofie gestudeerd. Ze is ook voorzitster van een milieuwerkgroep en vindt duurzaamheid, gezond eten en ontspanning heel belangrijk. Ze is steeds op zoek naar plaatsen waar het mooi en rustig is en ze één kan worden met de natuur. De stilte en verbondenheid met de natuur maakt haar gelukkig. Sema spreekt Nederlands en Turks.

Osman aan roer
Sema op dek met zon
Sema liggend
Osman aan roer
Sema op railing
Boot in baai

De sympathieke eigenaars Sema en Osman zullen je met open armen ontvangen!

Sema en Osman zijn heel goed op de hoogte over de wensen van hun gasten en ze streven er naar om een ideale en kwaliteitsvolle zeilvakantie aan te aanbieden op de mooiste plek, met het juiste personeel en het beste schip. Inmiddels zeilt hun bedrijf Best Blue Voyage jarenlang in de Turkse wateren en beschikken ze over meerdere zeilschepen.

Begint het al te kriebelen?

Meer weten?

Best Blue Voyage vaart ondertussen jarenlang in de Turkse wateren en beschikt over meerdere traditionele Turkse zeilschepen met alle luxe.