Skip to the content

Een zeilcruise gecombineerd met wandelen

Wandelen & zeilen is één van de vele mogelijkheden die we aanbieden als vakantieconcept. Er zijn vele bijzonder mooie wandelroutes die passeren langs prachtige natuur en pitoreske dorpjes.

Afhankelijk van uw eisen zorgen wij voor een gids die u begeleid tijdens de wandeltocht.

Een zeilcruise gecombineerd met fietsen

Fietsen & zeilen is één van de vele mogelijkheden die we aanbieden als vakantieconcept. Hoewel dit op het eerste zicht een ongewone combinatie lijkt, geldt het tegendeel. Er zijn vele bijzonder mooie fietsroutes die passeren langs prachtige natuur en pitoreske dorpjes.

Afhankelijk van uw eisen zorgen wij voor de verhuur van fietsen of kunt u uw eigen fietsen meenemen.

Yoga zeilcruise, één met de natuur

We bieden ook professioneel begeleide yoga-cruises aan. De yogalessen bevinden zich in rustige en afgelegen baaien waar rust en sereniteit aanwezig is.

Er zijn verschillende formules mogelijke en dankzij de betoverend mooie natuur en het warme klimaat wordt een yoga-cruise een onvergetelijke ervaring.

Best Blue Voyage - Jacht Esinti

Honeymoon trips

Beleef een onvergetelijke huwelijksreis op één van onze zeiljachten, dobberend op het turquoise water en aan de meest spectaculaire stranden van de Middellandse Zee. Het is de perfecte reis voor een pas gehuwd koppel. Een betoverend uitzicht, de prachtige natuur en de fantastische accommodatie zullen uw huwelijksreis nog romantischer maken. U kunt zelfs overwegen om uw huwelijksceremonie in één van onze luxe jachten te houden.

Neem contact op met Best Blue Voyage voor alle speciale verzoeken en wij zullen u helpen met al uw vragen of wensen.

Beste Blue Voyage, helpt met plezier bij het organiseren van een bijzondere en onvergetelijke huwelijksreis als verrassing voor je partner.

Activiteiten voor elk wat wils

Excursies

Wij organiseren verschillende excursies die helemaal op maat en naar jouw wensen kunnen ingevoegd worden tijdens jouw zeilvakantie.

Begint het al te kriebelen?

Vraag tijdig je reservatie aan

Wat wilt u beleven? Hoe ziet uw droomreis eruit? Laat het ons weten en dan stellen wij een op maat gemaakte cruise samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom ons bezoeken

We zijn te vinden op volgende vakantiebeurzen. Kom gerust eens langs op onze stand en kom alles te weten over onze fantastische cruises.

Reismarkt Brugge

Reismarkt Brugge

zondag 15 maart 2020 van 10 tot 18 uur

Bizznizz Boxx Roeselare

Bizznizz Boxx Roeselare

Van 18 tot 20 maart 2020 

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Van 17 tot 18 oktober 2020 - elke dag open van 9u30 tot 17u

Vakantiesalon Antwerpen

Vakantiesalon Antwerpen

Van 19 tot 22 november 2020 - elke dag open van 10u tot 18u