Skip to the content

Ontdek Best Blue Voyage

Aan boord van een traditionele Turkse gület varen de kapitein en zijn scheepsmaatjes (kok en twee garçons per schip) je langs de schitterende azuurblauwe baaien. Tijdens de cruise geniet je op het dek heerlijk van de zon en de prachtige omgeving. We ontvangen je in een verfijnde stijl, helemaal volgens onze normen en Turkse en Griekse traditie. De sfeer aan boord is zeer vlot en informeel. Wij staan garant voor een aangename en zorgeloze reis.

Best Blue Voyage vaart ondertussen reeds jarenlang in de Turkse wateren en beschikt over meerdere traditionele Turkse zeilschepen met alle luxe.

De meeste boten beschikken over 7 cabines met standaard een douche en toilet. Er is 24 uur per dag warm water beschikbaar en iedere cabine beschikt over een airconditioning.

Stel je voor … de zon die je lichaam opwarmt, de wind die je lichaam afkoelt en het water dat zorgt voor beweeglijkheid in je lichaam.

Marmaris is een van de mooiste plekjes ter wereld.

Ongerepte natuur, rust en stilte, altijd een zalige temperatuur (ook in de zomer), geen toerisme behalve jezelf en wie je meeneemt in een nog ongezien stukje Turkije.

Eten en drinken

Uiteraard ligt de klemtoon op de Turkse keuken met regionale specialiteiten en homemade producten.

Onze vloot

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken de families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega’s. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar. De vloot van Best Blue Voyage bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 10, 12, 14, 16 of 18 personen. Ook voor kleine en grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden. Gun jezelf een heerlijke all-inclusieve zeilvakantie!

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esinti zeiljacht

Jacht Esinti

Esinti is een luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht van 2009, voorzien van alle comfort. Er is plaats voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Nevra zeiljacht

Jacht Nevra

Je verblijft aan prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2018. Het zeilschip is 42 x 9 meter lang en heeft 10 ruime hutten geschikt voor 20 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esila zeiljacht

Jacht Esila

Je verblijft aan prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2019. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Luxe Nostrum zeiljacht

Jacht luxe Nostrum

Je verblijft aan prachtig, comfortabel en luxueuze jacht. Het zeilschip is 43 x 8.40 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Deniz zeiljacht

Jacht Deniz

Je verblijft aan boord van een zeer mooi, comfortabel en luxueus schip van 2017. Het zeilschip is 31 x 8,20 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Demir

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2014. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 7 zeer ruime hutten geschikt voor 14 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Tos zeiljacht

Jacht Tos

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2013. Het zeilschip is 21 x 6 meter lang en heeft 5 ruime hutten geschikt voor 10 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Derin Deniz zeiljacht

Jacht Life

Je verblijft aan boord op een mooi schip van 2016. Het zeilschip is 15 x 4.30 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Celik Es zeiljacht

Jacht Celik Es

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2006. Het zeilschip is 30 x 7,8 meter lang en heeft 8 hutten geschikt voor 16 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esperanza zeiljacht

Jacht Esperanza

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2004. Het zeilschip is 25 x 6,80 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Taner

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2015. Het zeilschip is 34 x 8 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Caferoglu zeiljacht

Jacht Caferoglu

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2007. Het zeilschip is 39 x 8 meter lang en heeft 11 ruime hutten geschikt voor 22 gasten.

Wat je misschien graag nog wil weten

Veel gestelde vragen

Volgende zaken zijn inbegrepen in onze cruises

 • 7 overnachtingen in één- of tweepersoonscabine
 • 7 x uitgebreid ontbijt
 • Retourtransfer luchthaven – vertrekhaven in Turkije
 • De havengelden
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en diner
 • Dagelijks Tea Time met thee/koffie en koekjes/cake
 • Handdoeken

Niet inbegrepen:

 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Uitstappen
 • Fooien en niet-vermelde diensten

Uiteraard! Geef je wensen door en we bieden vegetarische alternatieven aan. 

Tuurlijk. Mits het betalen van een klein bedrag heb je toegang tot de wifi.

Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een Belgisch paspoort of nationale identiteitskaart. Deze moeten minstens nog 6 maanden geldig zijn bij binnenkomst in Turkije.

Ook zal je een visum nodig hebben. Het zogenaamde E-visum moet je voor vertrek aanschaffen.
Geen zorgen: indien gewenst regelen wij dit voor jou.

Ja, op voorhand kun je via internet of mail excursies reserveren. De excursies worden uitgevoerd door lokale gidsen en één bemanningslid van het schip, hierdoor is de reisleiding meestal Engels en/of Turks sprekend.

Zodat je optimaal kunt genieten tijdens de reis plaatsen we uitgaven zoals drankjes en excursies op je rekening. Aan het einde van de cruisevakantie krijg je de rekening zodat je het kunt controleren. Nadien regelen we op eenvoudige wijze de betaling cash in euro’s.

Het geven van fooien is een heel normaal gebruik tijdens een cruise. De fooien zijn niet inbegrepen in de reissom. Een gemiddelde fooi is 5 euro per persoon, per dag. De laatste dag betaal je de fooi bij betalen van je uitgaven ook.

Na de reisovereenkomst dien je een aanbetaling te doen van 35% van de totale reissom plus de eventuele geboekte vluchten, Turkse visum en afgesloten verzekeringen. Indien je binnen 8 weken voor vertrek boekt, dien je de gehele reissom op het moment van boeken volledig te voldoen.

De meeste schepen zijn zo stabiel en de zee is zo kalm dat je vaak niet eens in de gaten hebt dat je aan het varen bent.